Wolontariusze

Wolontariusze (w kolejności alfabetycznej)

Zuzanna Brus: Studentka Dziennikarstwa na UKSW (studia magisterskie), zajmuje się mediami społecznościowymi i komunikacją w Internecie. Prowadzi popularny profil na Instagramie poświęcony modzie i makijażowi artystycznemu. Zuzjab ma ponad 12 tysięcy obserwujących.

Karolina Madej jest magistrantką resocjalizacji na Pedagogice Specjalnej w Akademii Pedagogiki Specjalnej w Warszawie. Więziennictwo jest jej pasją. Po studiach chce podjąć pracę w więzieniu – ma rozeznanie,  jak to w realu wygląda, bo uczestniczy w zajęciach resocjalizacyjnych prowadzonych przez naszą Fundację od  końca 2019 r.

Sara Prekurat jest studentką pierwszego roku studiów magisterskich. Studiuje resocjalizację na Akademii Pedagogiki Specjalnej w Warszawie.
Prywatnie pasjonuje się różnymi formami arteterapii, m.in.: biblioterapią, filmoterapią oraz przede wszystkim teatroterapią, którą też realizuje na zajęciach w Areszcie Śledczym w Warszawie Grochowie.

Marcin Prokop: student, stypendysta III roku Stosunków Międzynarodowych Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie. Jego pasją są książki i historia. Ma bardzo dużo wiedzy, którą potrafi się dzielić. W ramach współpracy z naszą Fundacją prowadził zajęcia poświęcone historii i literaturze dla skazanych w Aresztach Śledczych Warszawie Grochowie i Białołęce.

Ada Szulc: uczennica liceum. Interesuje się historią sztuki, sztuką i literaturą. Uwielbia przebywać na świeżym powietrzu, jeździć konno i działać społecznie. W naszej Fundacji zajmuje się komunikacją w mediach społecznościowych. Jest też wolontariuszką w Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie.